top of page

Lyst på ny jobb? Men usikker på hvordan?

Trives du i jobben din? - dette spørsmålet er jeg veldig opptatt av.

Ikke minst, hva er det som gjør at du trives, eller, hva er det som gjør at du ikke trives?

Ofte kan det være vanskelig å sette ord på. Svaret er sjeldent svart/hvitt. Kanskje noe er bra, men du kjenner på et eller annet som "ikke helt stemmer"? Kanskje kjenner du på at du har lyst til å gjøre noe annet?

Har du en ulevd drøm du brenner inne med? Les den forrige setningen en gang til. Ta en 3 sekunders pause, og les den enda en gang. 

Vi avfeier ofte å ha en drøm som noe "litt teit", rart, eller noe som andre vil le av, eller bare avfeie hvis du snakker om det. Sannheten er at stort sett alle mennesker har en eller annen drøm vi går rundt med. Vi bare deler den ikke. Vi tror ikke det er mulig å nå den. Den er teit. Det passer ikke med livssituasjonen, "jeg har det jo eeeegentlig ganske bra da", etc etc etc..

Vi er veldige gode på å finne unnskyldninger til hvorfor vi ikke skal leve ut det vi egentlig har lyst til. Du vet, det langt der inne som du kanskje knapt har tilgang til lenger fordi den drømmen er litt teit, rar, eller hva den nå enn måtte være. 

Du, hvem kan du snakke med om drømmen(e) dine? Sånn på ordentlig. Sånn at du føler at du blir tatt på alvor - at du blir møtt for den du er, med det du har opplevd, det du ønsker å oppleve, og hva du ønsker å få ut av jobben, karrieren eller livet.

Noen ganger trenger vi å stille de vanskelige spørsmålene. Vanskelige spørsmål kan noen ganger ha litt ubehagelige svar. Men de ubehangelige svarene kan også være utrolig gode til å gi retning: hva trenger jeg å gjøre. Hvordan kan jeg gjøre det. Hvem kan hjelpe og støtte meg på veien. 

Du, ikke sitt alene med ønskene, håpene eller drømmene dine - ingen drømmer for store, ingen for små. Husk, små endringer fører gjerne til noe større.

Har du en drøm du brenner inne med? Rett og slett bare lyst på en endring? Er du litt usikker på hva drømmen egentlig dreier seg om, men du kjenner at du har lyst til å finne ut mer? Ta kontakt for en uforpliktende prat, så kan vi sammen se på hvordan nettopp du kan komme i gang :) 

Og du, det første steget til å komme dit du vil, er å gjøre noe nytt, noe annerledes. 

Ståle

7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page